top of page
  • Joachim Kursleder

Kroppen Din vil være rundt en mye lengre enn en dyr veske. Invester i deg selv!

Hvorfor EasyLife?


EasyLife-deltakere opplever gjerne stort vekttap og økt overskudd. Blodtrykk, kolesterol og blodsukker påvirkes meget positivt. Reduserte smerter og ubehag i muskler og ledd, samt generelt økt livskvalitet, er også veldig vanlig. Dette er ikke magi, men resultat av regelmessig trening og sunt kosthold over tid. EasyLife baserer seg på oppdaterte råd fra Helsedirektoratet, og det er avgjørende for oss at vi formidler en livsstil som er til å leve med over tid. Måned for måned, år for år. Dette er ikke en tidsbegrenset «kur», men en måte å leve på som må følges størsteparten av tiden. EasyLife-instruktørene gir god veiledning, og kursdeltakerne profitterer sterkt på støtte fra resten av kurset. Sammen jobber man for varige endringer, der målet er et sunnere liv. EasyLife har hjulpet flere tusen personer ned i vekt og til en sunnere livsstil i over 16 år, og vi vet at våre program fungerer.

Hvem passer EasyLife for?

EasyLife passer for alle, enten du er 18 eller 70 år. Noen vil ned kun 5 kilo, mens andre skal ned 10, 20, 30, 40, 50 kilo eller enda mer. Vi har til og med eksempler på deltakere som har gått ned over 60 kilo, og som har holdt vekten i årene etterpå. Felles for alle er at de ønsker et bedre liv der sunt kosthold og trening er en naturlig del av hverdagen. Det som imidlertid er det viktigste, er at avgjørelsen om å gjøre en endring er gjennomtenkt, og grunnen til at endringer skal gjøres må være klar. Nettopp dette vil bidra til å styrke motivasjonen gjennom de ulike utfordringene.

Hvordan komme i gang?

Send inn interesseskjema og du vil bli kontaktet. Du kan også ringe oss på 69 25 76 07. Vi vil da booke en uforpliktet konsultasjon med deg for å finne ut hvordan vi best kan starte reisen til en bedre helse sammen.Neste kurs starter i september, plassene fylles opp nå så vær rask!

12 visninger0 kommentarer
bottom of page