top of page
  • Joachim Kursleder

Gikk ned 28 kilo på Moss EasyLife Senter


Anne Brissach (55) gikk ned 28 kilo for snart 2 år siden. Hun valgte å fortsette treningen på Moss EasyLife Senter etter de hadde avsluttet sine EasyLife-kurs, og begge har holdt vekten i årene som har gått.

– Fra dag 1 forsto jeg at dette ikke var et slankeopplegg, men et livsstilsendringsprogram. Jeg har da også fått hjelp til både å legge om kostholdet, å trene riktig, men også til å tenke annerledes, forteller Anne Brissach (55), to år etter at hun avsluttet livsstilskurset EasyLife ved Moss EasyLife Senter.

Den positive og treningsvillige damen fra Rygge er enda et godt eksempel på at du holde vekten også etter avsluttet EasyLife-kurs, dersom du følger det du lærer gjennom det ett år lange livsstilskurset. At du også fortsetter som medlem ved Moss EasyLife Senter etter at kurset er over, slik Anne har valgt å gjøre, gir deg ekstra hjelp for å klare dette.


– Jeg kommer aldri til å slutte som medlem her, med det miljøet jeg opplever på dette sentret, den hjelpen og oppfølgingen jeg hele tiden får fra instruktørene og det fantastiske treningstilbudet jeg har til rådighet, både her på sentret, men også ved Ditt Treningssenter vegg i vegg, sier saksbehandleren fra DNB Forsikring, som startet på EasyLife-kurs i januar 2017 fordi hun og mannen hennes hadde bestilt en tur til Sri Lanka.


Fikk magasinet

Anne forsto at den turen kom til å kreve mye fysisk av henne, fordi de skulle opp på fjelltopper og gå mange trapper. Hun måtte gjøre noe hvis hun skulle få utbytte av reisen.


– Derfor passet det veldig bra at jeg like etter at vi hadde kjøpt turen, fikk magasinet til Moss EasyLife Senter i postkassen. Det var mannen min som tente mest på magasinet og som foreslo at dette kunne være noe for meg. Selv var jeg litt skeptisk i starten, inntil jeg hadde fått lest magasinet nøye gjennom.

– Da endret jeg oppfatning og hadde faktisk bestemt meg før jeg kom ned til møtet med EasyLife-ansvarlig her på Moss EasyLife Senter, Joachim Næss.


La om livsstilen og holder vekten 2 år etter at hun gikk ned 28 kilo

Anne Brissach lyser av selvtillit og overskudd. Her er hun i gang med

en av sine fem ukentlige treningsøkter. På bildet trener hun styrke

i slyngetreningsapparatet.


Jeg ble bare mer og mer motivert etter som kiloene rant av meg


18 visninger0 kommentarer
bottom of page