top of page

Dette er Easylife 9mnd

- For deg som ønsker varig endring og bedre helse!

Regulære EasyLife kurs varer i 9mnd og er for deg som skal ned 10 kg eller mer. Det er 24 leksjoner. I praksis betyr dette at de første 12 leksjonene er hver uke, og så møtes man annenhver uke gjennom resten av året.

Ned i vekt i starten

Det som kjennetegner EasyLife er at vi setter folk hurtig ned i vekt i starten, slik at man får en motivasjonsboost. På dette kurset starter vi opp med kun kosterstattere, men vi går gradvis over til vanlig mat. Vi bruker tid på å jobbe inn gode matvaner og rutiner, for det er maten vi har problemer med. Det er også helt avgjørende at vi får inn blivende kostholdsvaner for å holde vekten stabil etter en vektreduksjon. Hvis vi faller tilbake på gamle vaner vil vekten øke igjen veldig raskt.​

Dette er inkludert

For mer info om kurs ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktet prat. vi er opptatt av nettopp du skal få en riktig start på treningen din.

el1.jpg

  • Alle som melder seg på før førstkommende oppstart får anledning til å trene på Moss Easylife Senter og få veiledning uten kostnad frem til kursstart.

KOM I GANG NÅ OG FÅ 20% PÅ KURS!

Takk for innsendingen din!

bottom of page