Laster inn bilder /images/slideshow/2/
  • 20012020_121519.jpg

 

 

 

 

Kontaktinfo

 Telefon 69 25 76 07, tast 2
 Epost resepsjon@mosseasylife.no

 

 

 

 

Velkommen til Moss Easylife senter.

Nå er det endelig kommet et treningssenter som er tilpasset deg som er helt utrent, ikke trives på dagens treningssenter, ønsker en roligere atmosfære eller rett og slett er hindret av dørstokkmilen. Har du lyst til å begynne å trene, men er usikker på om du vil trives på et treningssenter?

 

 

Vi er nok litt annerledes enn de andre treningssentrene.

Info om easylife går via ditt-treningssenter sine nettsider:

- Hva er easylife?

- Kursoppstart

- Book din gratis konsultasjon i dag!

 

Vi kjenner våre medlemmer og forsøker å gi hver enkelt den treningen de trives med. Musikken er dempet, atmosfæren varm og innbydende og treningstilbudet er tilpasset deg som ikke har trent tidligere og /eller har fysiske utfordringer. Hos oss er det et mangfold av aldre, fasonger og fysisk form. Fellskap, kunnskap og personlig oppfølging.

 

Den enorme pågangen på Easy Life kursene bekrefter det vi lenge har trodd: Det er enormt mange som ønsker å gjøre noe med helsen sin, men som ikke tør, eller føler de passer inn på dagens treningssentre. Undersøkelser viser at det kun er 10-12% av befolkningen som i dag trener på treningssentre, mens hele 90% av befolkningen sier at de er opptatt av helsen sin. Er du en av de? Ønsker du en endring? Her kommer din mulighet!

 

Moss Easylife senter er et helt unikt treningskonsept som du ikke finner maken til i Moss. Her har vi like stort fokus på din sosiale trivsel som på selve treningsøkten. Vår filosofi er enkel: Du skal føle deg vel i det miljøet du ferdes i.

 

 

Vi tilbyr egne Easy Life vektreduksjons og livsstilskurs for deg som ønsker mer hjelp og oppfølging.

Vi samarbeider tett med Art Klinikken i Moss, et tverrfaglig tilbud og helhetlig tenkning

Trygg trening med kompetente veiledere

 

Velkommen til trim og bevegelse i trygge omgivelser. Perfekt for deg som trenger ekstra oppfølging og som ikke tidligere har trent mye på et treningssenter!

© 2020 - Moss EasyLife
CMS: My Editor :: Design: Final Touch Reklame AS