Kontaktinfo

 Telefon 69 25 76 07, tast 2
 Epost resepsjon@mosseasylife.no

 

 

 

 

Joachim Næss (32) har vært overvektig. Gjenom EasyLife hjelper
19.06.2018

 

Vi treffer Joachim i EasyLife-lokalene innerst i Ditt Treningssenter, med en egen inngang for dem som vil smette inn og ut på veien til et lettere liv. Men lett er det naturligvis ikke, uansett, å endre livsstil.

 

«Misvisende»

«Navnet er misvisende, man må jo trene», smeller det fra en kollega før vi begir oss til Easylife.

 

– He-he, smiler Joachim, og kommenterer utsagnet som så:

 

– Målet mitt er at deltakerne på 12-månederskurset og som skal gå ned i vekt, har gått ned det de ønsker i løpet av seks måneder. Da har jeg et halvt år til å «kaste ball» med dem for å finne løsninger som de kan leve godt videre med. For det å endre livsstil er det viktige hos oss. Alle kan gå ned i vekt over en kort periode. Spørsmålet er hva de gjør og hva som da skjer etter at de har gått ned i vekt. Det gjelder å finne en livsstil å trives med.

 

Inspirerende miljø

Akkurat nå har Easylife i Moss 8 12-månedersgrupper med 10–15 deltakere i hver gruppe. Vel, egentlig har de ti kurs, for to er i ferd med å avsluttes, samtidig som to nye startes opp.

– Og så har vi medlemmer som går her og trener over flere år. Det er inspirerende og nyttig for både de erfarne og nye å møtes her, sier Joachim.

 

Tre viktige måneder

Han har vært ved avdelingen i fem år og ledet den de tre siste.

 

– Fellesnevneren for dem som lykkes, er at de gjør det jeg sier de skal gjøre. Den første tiden kan det ofte handle om å bremse dem, sånn at de ikke trener fem ganger i uken og brenner av all motivasjonen i løpet av et par måneder. da er det bedre å trene én til to ganger i uken. De som klarer å følge sitt eget, individuelt tilpassede program med trening og kostholdsråd gjennom de tre første månedene, går det bra med. De som gjør det halvveis fra start, kommer sjelden ordentlig i gang, sier Næss.

 

Klarte å snu trenden

– Hva gir jobben din deg?

– Mye! Som barn var jeg overvektig. Og broren min var overvektig. Både han og jeg har gått ned i vekt og snudd ting. Slik sett ligger dette veldig nært for meg. Og nå trener hele familien her, smiler Joachim – fornøyd med den livsstilen han har i dag.

 

EASYLIFE

■ Det privateide, nasjonalt utbredte konseptet EasyLife ble etablert i 2004 og er et program som ønsker å hjelp folk til en varig livsstilsendring og bedre helse.

 

■ Deltakerne får veiledning underveis mot sine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang.

 

■ Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at deltakerne finner en livsstil som de skal kunne leve godt med resten av livet.

 

■ EasyLife-deltakere får egne gruppetreningstilbud og oppfølging av gruppeinstruktør/medlemstrener som hjelper dem med å komme i fysisk aktivitet.

 

■ Deltakerne kan blant annet velge mellom:

* EasyLife 12 måneder, for dem som ønsker å gå ned 10 kilo eller mer.

* EasyLife Lettere, som varer i tre måneder og er for dem som kun skal ned mellom 5-8 kilo og trenger å lære mer om kosthold og trening.

 

Kilde: www.easylife.no

(Tekst kilde og foto: Moss Avis)

 

 Når sommeren er over og september mnd er i gang begynner folk virkelig å våkne. Det er fortsatt rolig om sommeren, men pågangen tar seg virkelig opp når folk er ferdig med feriene sine. For å få folk fortere i gang og kanskje redde de fra å legge på seg i sommer vil vi nå tilby alle som melder seg på kurs i september gratis trening frem til kursstart (01.06.18- 01.09.2018)

Nyhetsarkiv
© 2019 - Moss EasyLife
CMS: My Editor :: Design: Final Touch Reklame AS