Kontaktinfo

 Telefon 69 25 76 07, tast 2
 Epost resepsjon@mosseasylife.no

 

 

 

 

Et perfekt senterfor deg som trenger tett oppfølging
31.05.2018

– Dette er stedet for deg som trenger hjelp og oppfølging, slik at du er sikker på å trene
riktig og på rett nivå, sier Arvid Wangberg (74) fra Møllebyen i Moss. Han har trent seg opp ved Moss EasyLife Senter etter at han fikk hjerteinfarkt i 2011.


– Jeg mener at dette sentret burde vært markedsført på hjerte-trimmen ved Moss Sykehus. Jeg gikk selv der og trente for og kommet meg igjen etter mitt hjerteinfarkt. De som bor i Moss burde komme hit, etter at de har trent på sykehuset. Det de tilbyr på dette sentret er midt i blinken for slike som meg, fastslår Arvid, og legger til at legen hans også har den samme erfaringen. Legen til Arvid har i samarbeid med Joachim Næss, instruktøren på Moss EasyLife Senter, satt sammen treningsprogrammet 74 åringen følger minst to ganger i uka.


– Joachim har satt sammen et styrkeog kondisjonsprogram for meg, etter legens anvisninger. Det er spesielt viktig for meg å trene riktig kondisjonstrening, slik at jeg trener opp hjertet mitt. Samtidig er det veldig viktig
at ikke pulsen blir for høy. Dette er hovedårsaken til at det opplegget de har her på Moss EasyLife Senter, med et datasystem som både kontrollerer og regulerer alt jeg gjør av styrke og kondisjonstrening, er så bra for slike som meg.


Sette inn databrikken 

Arvid viser oss databrikken han har rundt halsen, som han først bruker for å registrere seg på dataterminalen på sentret, før han setter den inn i de apparatene han bruker etterpå.


– Her er det registrert hvilken belastning jeg skal ha både på styrke- og kondisjonsapparatene. Dersom jeg tar
i for hardt, sier maskinene ifra. Det er spesielt viktig i forhold til pulskontrollen de har på kondisjonsapparatene, fastslår 74 åringen. Han trekker også fram at systemet er veldig motiverende
for ham i treningsarbeidet han nedlegger.


– Jeg kan hele tiden følge med på den fremgangen jeg har, både i forhold til styrke og kondisjon. Ja, dette er fremtiden når det gjelder trening. Bedre hjerte-kapasitet Han er svært fornøyd med den fremgangen han har hatt i de snart tre årene han har vært medlem ved Moss EasyLife Senter.


– Hjerte-kapasiteten min har økt betraktelig i løpet av den tiden jeg har trent her. Det viser også undersøkelser på sykehuset, hvor jeg er inne til kontroll to ganger i året.


– Jeg har blitt vesentlig sterkere i kroppen gjennom den allsidige styrketreningen jeg får på disse apparatene her, sier Arvid. Han skryter av den hjelpen og oppfølgingen han får hele tiden.


– Joachim fortjener virkelig skryt. Han har vært til så stor hjelp for meg og er så flink til å rettlede meg, og hele tiden justere programmet mitt. Derfor vil jeg på det sterkeste anbefale dette sentret til andre som trenger hjelp og oppfølging. Enten de har hatt hjerteinfarkt som meg eller de bare trenger hjelp for å komme i gang med å trene, avslutter den fornøyde pensjonisten fra Moss, som i sitt yrkesaktive liv jobbet med folkehelsen gjennom fylkeskommunen i Østfold. Han har derfor grunnlag for å uttale seg om innsatsen de gjør på Moss EasyLife Senter.

Nyhetsarkiv
© 2019 - Moss EasyLife
CMS: My Editor :: Design: Final Touch Reklame AS